Consiliul Absolvenților

Alătură-te echipei!

Consiliul Absolvenților este un proiect ce își propune să pună în legătură studenții cu absolvenții universităților, fie că sunt persoane care și-au creat un renume în carieră, fie că sunt oameni pasionați, care vor să se implice în formarea viitorilor profesioniști sau persoane publice, de la care avem de învățat.

Această legătură dintre studenți și absolvenți va fi facilitată prin conferințe online și offline, având ca scop transmiterea experienței, articole, interviuri în care aceștia să își prezinte cariera și rezultatele de excepție, rămânând deschiși la propunerile noi pentru desăvârșirea unui profesionist. Astfel, prin susținerea reciprocă la diverse evenimente, absolvenții pot monitoriza gradul de pricepere și ambiție al studenților și, în funcție de acesta, pot oferi internship-uri și programe de mentorat.

De asemenea, pot alege să se implice în mai multe proiecte ale studenților, încercând să îi susțină și să îi îndrume cu ajutorul experienței vaste. Ne dorim ca acest proiect să pună bazele unei legături între arhitecți și viitorii arhitecti, din țară și din străinătate, pentru a facilita formarea acestora cât mai favorabilă. Pentru că, nu e așa, cât de frumos este să dăruiești înapoi cuiva de la care ai primit?

Întâlnire Sînziana Balosin