InfoArh

Alătură-te echipei!

InfoArh își propune a fi o întâlnire tripartită unde se reunesc profesori, studenți, absolvenți și oameni de afaceri/din instituții publice, care activează în domeniul arhitecturii sau complementar acestuia. Pe lângă componenta de networking, se dorește o mai bună comunicare între cele trei părți pentru a eficientiza activitatea fiecăruia și a răspunde așteptărilor acestora.

De asemenea, suportul acordat de fiecare parte, în felul său, este esențial și cuantificabil. Astfel, angajatorii vor avea angajați mai buni, competitivi și pregătiți la nivelul cerințelor pieței, putând să își selecteze din timp viitori colaboratori. Astfel, profesorii își pot actualiza cursurile și insista pe anumite părți ale disciplinei. Universitățile ar putea beneficia de sprijin financiar din partea mediului de afaceri (burse, donații de carte, materiale de interes, dotări, etc).

Studenții ar avea ocazia de a lua parte la programe de practică și sprijin pentru cercetare. Ulterior absolvirii se pot crea condițiile pentru facilitarea unor conexiuni cu mentori de excepție și, nu în ultimul rând, aceștia ar avea parte de un loc de muncă bine plătit, unde să fie respectați și promovați în funcție de aptitudini. În concluzie, acesta este cadrul perfect, unde toată lumea are de câștigat.