ÎMPREUNĂ, DEVENIM ARHITECȚI AI VIITORULUI!

De ce Tommorow’s Architects?

Pentru că suntem un grup de studenți, care am demonstrat că știm să punem în practică idei, dar avem încă de susținut proiecte și mai ambițioase cu și pentru toți cei care susțin voluntariatul și vor să investeasca în viitorul lor, al comunității și implicit al dumneavoastră. Ne dorim să rupem barierele de „nu se poate” și împreună sigur vom reuși!

De ce să redirecționezi 3,5%?

Pentru că e gratuit, transparent, iar rezultatul sprijinului dumneavoastră se va regăsi în proiecte concrete, care încurajează în mod real tinerii să se implice mai mult în a face posibile lucrurile pe care și le doresc și de care au nevoie. Dacă nu redirecționați, el va fi alocat din oficiu către Bugetul General Consolidat, iar modul în care banii vor fi cheltuiți nu este cunoscut și nu se află în controlul dumneavoastră.

Redirecționați 3,5% din impozitul pe venit online

Redirecționați online, simplu și rapid. Dumneavoastră completați iar noi ne ocupăm să depunem formularul la ANAF, prin Spațiul Privat Virtual (SPV).

Completează formularul aici!

Sunteți persoană juridică și credeți în inițiativele noastre?

Compania dumneavoastră poate redirecţiona 20% din impozitul pe venit/profit către un ONG (sau mai multe) într-un termen de 6 luni de la depunerea declaraţiei pe profit (conform Ordin 1679/2022). Astfel, completați:

iar noi o să primim suma înscrisă în formular, din taxele plătite deja de companie. Când depuneți documentele (formularul 177) nu uitați să ne trimiteţi ṣi nouă contractul de sponsorizare.

Cum se completează formularul 177?

Iată ce trebuie să știți:

  • La secțiunea II a formularului, „Redirecționarea impozitului pe profit/venit”, se bifează căsuța 1: „Sponsorizare către entități persoane juridice fără scop lucrativ”
  • La secțiunea II, „Date de identificare a beneficiarului”, se includ informațiile de mai jos:

ASOCIAȚIA TOMORROW`S ARCHITECTS

Cod de identificare fiscală: 49130550

Judeţ: Bucureṣti; Sector 4

Localitate: Bucureṣti

Stradă ṣi număr: Str. Șos. Berceni, nr. 51

Telefon: 0770489005

Email: ta.tomorrows.architects@gmail.com

Cont bancar (IBAN): RO12BTRLRONCRT0CQ7627801

Redirecționați 20% din impozitul anual pe profit sau venit.

Contractul de sponsorizare