Atelierul de machete

Alătură-te echipei!

Scopul principal al proiectului este de a facilita know-how-ul și finanțarea pentru crearea unui spațiu dotat cu echipamentele necesare pentru a ajuta studentul în procesul executării temelor, prin ușurarea accesului la diferite materiale, tehnici de construcție și unelte de care se poate folosi în fiecare etapă a proiectării, de la documentare până la executarea machetei finale.

Având ca model implementarea atelierelor de machetare din alte facultăți de pretutindeni și colaborând cu acestea, dorim să realizăm un proiect care să completeze activitatea teoretică din timpul studiilor universitare de arhitectură. În acest sens, o contribuție decisivă ar trebui să o aibă studenții plecați să studieze în alte țări cu burse tip Erasmus, aceștia fiind practic ambasadori pentru conexiunea cu organizații studențești similare, care la rândul lor ar trebui să sprijine acest proiect și nu numai.

Networking-ul se va face direct cu staff-ul atelierelor din facultățile vizate și cu persoane și organizații care ar putea să aibă legătură cu inițiativa. Aceste discuții trebuie să ne ajute în etapele de concepere a atelierului: organizarea spațială, finanțări, asigurarea unei locații corespunzătoare, resursa umană, etc.

Workshop
Ipsos